TAO


Deze pagina wordt momenteel aangepast!
Tantra

MASSAGE

Bij Tao gaat het er om de dingen te accepteren zoals ze zijn of zoals ze gaan. De kracht van Tao ligt in het helpen bewust te worden van het "Ja" zeggen tegen alles wat je ervaart of in jezelf opmerkt. Ook in het helpen ontwikkelen van een open houding van nieuwsgierigheid naar elke ervaring en naar elk verlangen. Tao stimuleert verlangen helemaal te voelen en toe te staan, zonder iets te moeten hebben of krijgen. Als je contact hebt met wat wezenlijk in je hart leeft, houdt het gevoel op dat je 'iets moet doen'. En hier begint Tao.

Tao massage.
Dit is een zachte massage waarbij je bewust wordt van je eigen energie. Er wordt gekeken naar het al dan niet stromen levens energie. Ook wordt gekeken naar mogelijke blokkades en remmingen. Tijdens de massage wordt geleerd te ontvangen. Hierbij is het belangrijk dat je ontdekt dat je niets hoeft te geven op dat moment.Er wordt gewerkt in een prettige, veilige sfeer.. Als er behoefte aan is, wordt meer uitleg gegeven over Tao en over de inhoud van de sessie. Dan vraag ik het een en ander over jou. Daarna beginnen we met een korte geleide meditatie om je bewust te maken van je eigen energie. Vervolgens begint de Tao massage, waarbij de nadruk wordt gelegd op de Taoistische ademhaling. Tot slot is er tijd om in stilte de ervaring te beleven.

Tao healingsessies

Dit is een sessie om de levens- of vitale energie weer gezond te laten stromen. Vanuit een houding van liefde en respect ga je op zoek en word je begeleid naar jouw eigen levensstroom. Met behulp van diverse technieken wordt er aandacht besteed aan "bevroren" vitale levensenergie. Door hierin te voelen, ontstaat er ruimte voor opnieuw stromen. 

Voor partners: 
Het is een lichaamsgericht aanbod voor (levens) partners. Ieder mens heeft mogelijkheden om zich te verbinden met de ander. Het aanbod is gericht op dit verbinden. Er is ruimte elkaar te ontmoeten, maar er wordt ook gekeken naar vastgelopen patronen. Door de hectiek van het bestaan; werk, kinderen, hobby's, sport, wordt vaak niet de tijd gevonden om elkaar echt te ontmoeten. Ook kost het meer moeite een fijne sfeer van contact te creeren.

Deze sessie (s) zijn bedoeld voor partners die te veel langs elkaar heen leven of vastlopen in hun relatie op gebied van liefde en contact.

De Kashmirische massage
De Kasmirische massage is een authentieke Indiase massage, afkomstig uit de omgeving van Kashmir. 
Aandacht en volle aanraking kunnen ook emotionele gevoelens oproepen. Alles mag er zijn. Hiertoe wordt je uitgenodigd.
Ons hart verlangt te voelen en te accepteren wat er is. Dit geeft diepe ontspanning en ruimte.

Kosmische ademhaling met trickerpoint chakramassage
Je leert  een circulaire ademhaling die door je hele lichaam gaat en in een flow alsmaar  verbonden blijft doorgaan. Tijdens deze sessie masseer ik de chakra's en geef ik een trickerpoint massage.
Effect: stroming van energie door je hele lichaam. Loslaten van spanningen en (ego) verkrampingen, meer levenslust.

Groepsaanbod: "Hartsverlangen"
Dit groepsaanbod is opgeschort.