Karin Krops


Als je wilt weten waar mijn hart van houdt

karinkropsIk heb mijn eigen ontdekkingsreis gevolgd. Tijdens die reis ben ik eerst vooral gericht geweest op de buitenwereld. Daarna is door Tao & methode een gerichtheid gekomen op mijn eigen rijke binnenwereld. Ik kon ervaren dat ik niet helemaal voor mijn eigen verlangen durfde te gaan. Dit riep spanning en angst op. Dit te kunnen ervaren heeft mij moed gegeven om mijn hart meer te openen voor wie ik in wezen ben. Ik ben er wijzer, rijker, speelser en avontuurlijker door geworden. Ik kan ook in contact komen met mijn innerlijke stilte en kracht. Nu ben ik beter in staat mijn kwaliteiten te leven. Ik ben gaan houden van dit proces van zelfonderzoek, mijzelf te voeden en alles te laten zijn. Ik heb er mijn beroep van gemaakt. Door mijn opleiding tot Rebalancer heb ik ontdekt dat ik een echte lichaamswerker ben.

Verlangen

Ik houd er van je te begeleiden met het in contact komen met diegene die je in wezen al bent.
Ik doe mijn werk met hart en ziel. Ik laat mij leiden door jouw verhaal, door wat jouw lichaam aangeeft en door mijn handen. Het richt zich op alle levensgebieden. Mijn uitgangspunt is dat je goed bent, zoals je bent.

Praktisch

Mijn manier van werken heeft zijn oorsprong in mijn beroep als hulpverlener in het maatschappelijk werk. Ik ben ingewijd in Reiki 1 en 2.  In mei 2007 heb ik mijn 3 jarig opleiding afgerond als Rebalancer.
Ik ben lid van de PRN (Platvorm Rebalancing Nederland) en de BATC (Beroepen & Belangen Associatie voor natuurgerichte Therapeuten en Consumenten) Ik sta ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. 

Adres Praktijk voor Lichaam en Bewustzijn: Lortzinghof 19, 8031 PJ Zwolle.